Maandelijkse bijeenkomsten in het Alzheimer Café Lochem vanaf september

Alzheimer Nederland Lochem

lochem – De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Café Lochem, ochtenden om elkaar te ontmoeten en informatie te ontvangen en een aantal avonden in het jaar met een speciaal thema.

Dit is voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt. Deze bijeenkomsten konden een poosje niet doorgaan door de Corona-maatregelen.

Alzheimer Nederland is blij u te kunnen meedelen dat ze in september a.s. weer beginnen met de ontmoetingen. Het Alzheimer Café in Lochem zal voortaan Alzheimer Trefpunt Lochem heten. Elke 2e vrijdagochtend van de maand bent u welkom bij Alzheimer Trefpunt. Deze zullen vanwege de ruimte worden gehouden in de Huiskamer van het Stadshuus, Markt 3 in Lochem. Bijeenkomsten vinden plaats op de 2e vrijdag van elke maand. Voorlopig zijn de ochtenden in dit jaar vastgesteld op 10 september, 8 oktober, 12 november en 10 december 2021. De inloop is van 10.00 – 10.30. De bijeenkomst is van 10.30 – 12.00 uur.

De vrijwilligers van het Alzheimer Trefpunt Lochem nodigen u hierbij alvast van harte uit!

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411