’t Geet deur! 37e editie Tractorpulling Lochem op 7 augustus

Foto; STTP

Lochem – Op zaterdag 7 augustus vindt de 37e editie van de Tractorpulling Lochem plaats. Dit grootse evenement is de place to be voor liefhebbers van tractoren, turbinemotoren en andere grootse machines (tot wel 12.000 PK(!!)). De officiële Grand National Truck- en Tractorpulling wedstrijd is gegarandeerd één groot spektakel. Aan de voet van de Lochemse berg zullen op de twee wedstrijd banen de krachtpatsers van de Nederlandse competitie de strijd met elkaar aan gaan. Om 12:00 gaan de poorten open en om 16:00 wordt het startschot voor de wedstrijd gegeven.

Voorverkoop is gestart!
De voorverkoop is gestart via onze website: www.tractorpullinglochem.nl.
Koop je je kaarten in de voorverkoop, dan ben je verzekerd van een ticket en krijg je korting. Koop je ook alvast je munten online? Alleen even ophalen bij de muntenkassa & gaan!

Corona beleid
Je wilt ouderwets knapp’n op de Tractorpulling. Mooi! Je bent van harte welkom! Je hebt voor je bezoek én deelname wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Meer informatie over het corona beleid staat op de website.

Sfeer als vanouds
Eenmaal binnen hoeft er geen 1,5 meter afstand gehouden te worden en is de sfeer als vanouds! Met van alles te doen, zien en proeven op het terrein is het een geslaagd dagje uit voor het hele gezin. Dikke pret dus voor jong en oud. Wil je na een indrukwekkende dag kruipend naar huis? Er zijn leuke campings, hotels en B&B’s op loopafstand van het terrein waar je kunt overnachten.

Kijk op www.tractorpullinglochem.nl voor meer informatie en het programma. Hou ook de Facebookpagina en website in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.