Geniet van de Zutphense stad en ruim je rommel op!

De IJsselkade donderdag eind van de dag - foto: gemeente Zutphen

Zutphen – De zon schijnt en het is heerlijk om van onze stad te genieten. Zutphen ligt er prachtig bij en dat willen we graag zo houden. De IJsselkade liet een ander beeld zien deze week. Daarom de dringende oproep: ruim je rommel op! De gemeente zet vanaf vandaag extra bakken neer.

Burgemeester Annemieke Vermeulen: ‘Natuurlijk is het heerlijk om met dit weer lekker naar buiten te gaan. Vooral doen! Maar neem je afval weer mee naar huis of gooi het in een van de afvalbakken. Het is een kleine moeite om je rommel op te ruimen. Doe dat gewoon, zo houden we Zutphen samen netjes. En kunnen we allemaal van de mooie plekken in onze stad genieten.’

De kleine lettertjes
Medewerkers van Toezicht en Handhaving letten de komende tijd extra op het opruimen van zwerfafval. Tot slot een reminder: alcohol drinken is niet toegestaan op de openbare weg.