Zomeravondwandelingen Gorsselse Heide

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gorssel – Op donderdagavond 24 juni en vrijdagavond 25 juni organiseren IVN en Marke Gorsselse Heide twee zomeravondwandelingen over de Gorsselse Heide. De wind gaat liggen, een laatste vogel zingt. Natuurgidsen gaan met u op pad om de sfeer en de geluiden van een avond op de hei te ervaren. We laten ons verrassen door vogels en andere bewoners van dit gebied. In de schemering spotten we misschien de houtsnip en de vleermuis.

Het startpunt is hoek Reeverdijk/Elzerdijk te Eefde. We wandelen in groepjes van max. 8 deelnemers per gids. Vol = vol. Honden kunnen helaas niet mee. Een vrijwillige bijdrage stellen we bijzonder op prijs.

Aanmelden is verplicht, graag uiterlijk woensdag 23 juni (18.00 uur) via e-mail: lucievanzeijts@gmail.com.
Informatie over de excursie is verkrijgbaar via tel. 0575-543824.
Start is tussen 20.00 en 20.30 uur. Dit om aankomst van de deelnemers te spreiden.

Meer informatie: www.ivn.nl/afdeling/zutphen; www.markegorsselseheide.nl.