Escaperoom voor jonge mantelzorgers

oud

Ben jij een jongere die wel even toe is om de zorg los te laten? En wil je samen met leeftijdsgenoten ontsnappen uit een spannende escaperoom? Speciaal voor jonge mantelzorgers organiseren we twee online escaperooms op 4 juni a.s. Doe je mee?

Help je de familie Groen?
Voor de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar is er de online escaperoom de familie Groen. De familie Groen heeft een probleem dat ze op moeten lossen. Helpen jullie de Familie Groen? Deze escaperoom duurt een uur en is op 4 juni van 16.00 tot 17.00 uur.

Mysterie uit het verleden
Voor de leeftijd van 16 tot en met 24 hebben we Escape game Chance to Live. Hierin heb je de kans om een mysterie uit het verleden op te lossen. Kun jij ons helpen om erachter te komen wat er is gebeurt? Deze online escaperoom duurt ongeveer 2 uur en is op 4 juni van 18.30 tot 20.30 uur.

Aanmelden
Meld je snel aan. Dit kan tot en met 31 mei via onze site www.bronckhorst.nl/escaperoom. Je krijgt na aanmelding een mailtje waarin staat hoe je mee kunt doen.

Week van de jonge mantelzorger
De eerste week van juni is de week van de jonge mantelzorger. Als jij thuis een familielid hebt die veel zorg nodig heeft of waar jij je zorgen om maakt, mag jij jezelf jonge mantelzorger noemen. Ben je een jonge mantelzorger? Dan sta je er niet alleen voor! En je bent niet de enige. Van alle jongeren in Nederland is één op de vier een jonge mantelzorger. Het is belangrijk dat mantelzorg goed is te combineren met je school of opleiding en dat er daarnaast ruimte is om leuke dingen te doen.
Volgende week vind je op de gemeentepagina en onze social media informatie over nog een leuke activiteit voor de jonge mantelzorger!

Meer informatie?
Sanne Beunk en Rob Oude Hengel zijn binnen Bronckhorst de sociaal consulenten met aandachtsgebied mantelzorg. Zij zijn te bereiken via tel. (0575) 75 02 50 of per mail: s.beunk@bronckhorst.nl of r.oudehengel@bronckhorst.nl.

Zie ook www.bronckhorst.nl/mantelzorg