Fietstocht door Nettelhorst

Nettelhorst – Een leuke activiteit voor het hele gezin binnen de Corona regels? Dat kan zeker! Op zaterdag 17 april organiseren ouders en leerkrachten van DBS Nettelhorst een fietstocht door het gebied rondom de school.

Vanaf 10:00 uur vertrekken de groepjes om de beurt vanaf het startpunt bij de school aan de Bolksbeekweg 4 te Lochem. Deelnemers betalen een kleine bijdrage van € 2,50 waarvoor ze behalve de route ook een handig rugzakje met eten en drinken ontvangen. 

Aanmelden kan tot 10 april, middels een email naar nettelhorst@hotmail.com. U krijgt dan meer informatie terug gestuurd over de toch, tijdvak van het starten en hoe u kunt betalen.

Winnen
Deelnemen is natuurlijk al leuk maar winnen is nog leuker. Daarom wordt u ook uitgedaagd om met het verkregen tasje een originele foto te maken. De meest originele foto wint een prijs.

DBS Nettelhorst
Wie klein begint, kan ver komen. DBS Nettelhorst is een kleine school met een enthousiast team in een groene omgeving. De school is volop in ontwikkeling wat betreft binnen- én buitenonderwijs. Het team streeft ernaar nóg meer lessen buiten te gaan verzorgen.

Wat DBS Nettelhorst zo uniek maakt: onze Dalton waarden, wij werken op leerlijnen. Door gebruik te maken van de verschillende thema’s, worden alle vakgebieden ingezet om toe te passen, maar ook te mogen onderzoeken en te ervaren. Persoonlijke aandacht, samenwerken en onze bijzondere activiteiten zoals culturele uitjes, de school moestuin en het gebruik van onze groene buitenruimte!

Bent u benieuwd naar ons onderwijs, naar onze buitenruimte en het team, kortom naar de school? Voor het maken van een afspraak voor een rondleiding belt u met: 0573-471210 of mail naar nettelhorst@poolsterscholen.nl