“EIER” – ACTIE D.O.S. GEHEEL IN “CORONA – STIJL”

Barchem – Na één jaar afwezigheid is ’ie er weer: de “Eier” – actie van gymnastiekvereniging D.O.S. Geheel in “corona – stijl”, wordt deze actie gehouden op zaterdag 27 maart.
Iedereen kan tot en met vrijdag 26 maart a.s. een bestelling plaatsen, waarna de eieren op zaterdag 27 maart tussen 9.30 uur en 14.00 uur in de vorm van een “drive – thru” kunnen worden afgehaald aan de Zwiepseweg 28 in Barchem.

Helaas was ’t, ondanks meerdere pogingen, niet mogelijk om deze actie op een centrale locatie in Barchem te houden. Vandaar, dat uitgeweken moest worden naar dit adres.

Bestellen is héél eenvoudig! Stuur een app.’je naar: 06 – 12649630, óf mail naar: lisannezb@hotmail.com én maak je bestelling kenbaar. Een schriftelijke bestelling kan óók: vul de bestelstrook van de flyer in én deponeer ’m in de brievenbus op het bovengenoemde adres. Deze flyers worden huis – aan – huis in Barchem bezorgd. Máár, mocht het bestellen u zijn ontschoten, dan bent u op zaterdag 27 maart a.s. uiteraard óók “gewoon” van harte welkom om eieren te kopen in de “drive – thru”.

De prijs voor een doosje eieren (à 10 stuks) bedraagt € 3,00. Pinnen op locatie is mogelijk. Contant betalen kan óók, maar graag gepast betalen.

Een “ei hoort erbij” met Pasen. Dus, bestel uw eieren én steun daarmee gymnastiekvereniging D.O.S.!