Ontwikkel jouw voetbalvaardigheden in 10 trainingen bij Go AheadEagles!

Deventer– Ben jij tussen de 6 en 15 jaar oud en wil jij 10 weken je voetbalvaardigheden ontwikkelen bij Go Ahead Eagles, dit is je kans! Vanaf vrijdag 5 maart starten de Go AheadEagles Techniektrainingen kijk snel op www.ga-eagles.nl/techniektrainingen. 

Vrijdag 5 maart staat de eerste training van de Go AheadEagles Techniektrainingen module op het programma die plaatsvinden bij DVV Go Ahead in Deventer. Enthousiaste voetballers en voetbalsters kunnen hun voetbalvaardigheden gedurende 10 weken ontwikkelen onder begeleiding van
enthousiaste en gediplomeerde jeugdtrainers. Gedurende 10 weken wordt er gewerkt in drie verschillende thema’s: Aanvallen, Techniek en Omschakelen. 

Wat kan je bij deelname aan de Go Ahead EaglesTechniektrainingen verwachten?

– 10 trainingen van 75 minuten op de vrijdag
– Inclusief een vernieuwd Go Ahead EaglesTechniektrainingen tenue 
– Kans om gescout te worden voor de Go Ahead Eaglesvoetbalopleiding
– Focus op persoonlijke voetbalontwikkeling en vaardigheden
– Begeleiding van gekwalificeerde jeugdtrainers 

Wil jij meedoen of meer informatie? Ga naar: www.ga-eagles.nl/techniektrainingen 

Go Ahead Eagles Soccer Camps 2021

Vind jij het leuk om naast de Go Ahead EaglesTechniektrainingen ook in de schoolvakanties voetbalplezier te beleven bij Go Ahead Eagles? Kijk dan snel voor de locaties op www.ga-eagles.nl/soccercamps.