Heerlijcke markt in Diepenheim

Diepenheim – Op maandag 2 april, tweede paasdag, staat het plein rondom Herberg de Pol in het teken van de Heerlijcke Markt. De Heerlijcke Markt Diepenheim is een ongedwongen markt, waar een divers creatief en gevarieerd aanbod te vinden is. Een markt die staat voor gezelligheid, ambachtelijkheid, creativiteit en duurzaamheid.

Ook deze editie hebben wij[nbsp]weer gezellige muziek, dit maal verzorgd door Britt Franken. Britt is een jong zangtalent dat op dit moment in de halve finale van Open Podium Twente staat en al veel ervaring heeft o.a. bij Holland Got Talent! Ook kan je deze keer voor het eerst een Heerlijcke stadswandeling maken onder begeleiding van een gids. Deze start om 10.30 bij Herberg de Pol. Kosten hiervoor zijn 5 euro, dit is inclusief een lekker kopje koffie en stuk taart bij Herberg de Pol.

De Heerlijcke Markt vindt plaats rondom Herberg de Pol. Natuurlijk zijn er deze keer ook weer leuke, unieke producten te koop. Op deze gezellige ongedwongen markt vinden jong en oud iets naar plezier en worden bezoekers geïnspireerd. Maar ook aan de innerlijke mens wordt gedacht: op elke Heerlijcke Markt staan diverse kramen met lekkernijen en wanneer u uit gewinkeld bent kunt u heerlijck plaatsnemen in het gezellige café van Herberg de Pol.
De Heerlijcke Markt vindt maandelijks plaats op de eerste zondag van de maand. Let op: in april is dit op tweede paasdag, maandag 2 april. De Heerlijcke Markt is gratis te bezoeken en start om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur.