27e Dickens festijn Deventer groot succes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deventer – Het bekende Deventer Dickens Festijn was ook dit jaar een groot succes. Een evenement wat zich afspeelde in de prachtige binnenstad Bergkwartier van Deventer en zich had omgetoverd in een Engelse stad uit het bekende Charles Dickens. De eerste dag waren er ruim 65.000 bezoekers in Deventer.

De tweede dag kwamen er 60.000 bezoekers af op het evenement die beide dagen de Walstraat en verder het Historische Bergkwartier bezochten voor de ruim 950 verklede personen in de Charles Dickens stijl kleding.

Het evenement trok zowel binnen als buitenlandse bezoekers aan die het prachtige spektakel van dichtbij mee mochten maken. Opvallend waren de Duitse bezoekers die dit jaar meer aanwezig leken te zijn dan de jaren ervoor.

Ook dit jaar kan men terug kijken op een zeer sfeervol geslaagd evenement.

Foto’s: ALEX SCHOKKER