Afscheid Jan van der Zanden

Eibergen – Donderdagavond heeft het bestuur van Toeristisch Informatiepunt InEibergen afscheid genomen van Jan van der Zanden. Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst van de TIP bij Hof van Eckberge.

Jan was ruim 30 jaar lang de spil waar de Oranjemarkt van Eibergen om draaide en zal hierdoor nog lang door iedereen in verband gebracht worden met deze succesvolle vrijmarkt.

Vanuit TIP InEibergen, die de Oranjemarkt organiseert, was hij druk met de indeling van de markt en het coördineren van het plaatsen van de kramen. Een hele klus aangezien er gemiddeld 250 kramen en een aantal grondplekken te verdelen zijn over het centrum van Eibergen.

De deelnemers kunnen bij inschrijving een voorkeursplaats aangeven en daar werd door Jan zoveel mogelijk rekening mee gehouden.

TIP InEibergen, maar ook de ondernemers van Eibergen, zijn Jan dankbaar voor al het werk dat hij op vrijwillige basis heeft verricht voor de Oranjemarkt die mede daardoor uitgegroeid is als de grootste vrijmarkt van deze regio.

Inmiddels hebben de afgelopen jaren enkele bestuursleden van de TIP gefaseerd de taken van Jan overgenomen en tijdens de Oranjemarkt van dit jaar heeft Jan enkel nog een oogje in het zeil gehouden. Jan heeft er alle vertrouwen in dat dit mooie evenement even succesvol zal blijven als voorgaande jaren.

De inschrijvingen voor de Oranjemarkt starten weer begin 2018 via de website www.ineibergen.nl

Op de foto van links naar rechts:Jan van der Zanden, voorzitter van de TIP InEibergen Maarten Reimes, en de bestuursleden Frank Platter, Theo Lurvink en Anita ten Brinke.