Op de pedalen tijdens de Midzomerfiets4daagse Diepenheim

Diepenheim – Van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 juli a.s. kan er weer worden deelgenomen aan de Midzomerfiets4daagse Diepenheim. Dagelijks worden er twee fraaie routes uitgezet van ca. 35 en 50 km. Starten is mogelijk tussen 9 en 11 uur bij Cultuurcentrum Herberg de Pol.

Diverse routes
Net als voorgaande jaren zijn er weer mooie routes uitgestippeld, waarbij de routes elke dag een andere kant op gaan. Op dinsdag fietst u door het glooiende landschap richting Borculo en Zwiep. De route voert op woensdag richting Delden en Bentelo. Op donderdag gaat de route naar Markelo en op vrijdag richting Noordijk en Haarlo. Onderweg komt u langs verschillende bezienswaardigheden en is er voldoende tijd om even af te stappen en te genieten van de mooie natuur en gastvrijheid, finishen kan tot 17 uur. Dit jaar is de finish elke keer bij een andere horeca gelegenheid in het centrum van Diepenheim.

Inschrijven
De start van de Midzomerfiets4daagse Diepenheim vindt plaats bij Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim. Starten kan tussen 9 en 11 uur. De prijs voor een weekkaart is € 10,- per volwassene, kinderen € 3,50. Vier dagen meefietsen hoeft niet, één dag kan ook! Een dagkaart voor een volwassene kost € 3,50 en voor een kind € 1,50. Voor deelnemers die vier dagen hebben gefietst, ligt op vrijdagmiddag een leuke verrassing klaar.

Natuurvriendelijk
De Midzomerfiets4daagse Diepenheim ondersteunt het natuurvriendelijk organiseren van evenementen in goed overleg met de rentmeesters van de omliggende landgoederen.

Met dank aan
De Midzomerfiets4daagse Diepenheim wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Diepenheim, het Toeristisch Platform Diepenheim, Stichting HofMarketing en met inzet van veel vrijwilligers.

Heimland
In Diepenheim vindt van 26 t/m 28 juli a.s. Heimland weer plaats. Dit festival begint op de slotdag van de Midzomerfiets4daagse Diepenheim. Diepenheim verandert in een thuis voor theatermakers en liefhebbers van theater. In en om Diepenheim worden tientallen voorstellingen gespeeld. Ook is het gezellig toefen op het plein voor Herberg de Pol met drankjes, eten, muziek en theater. Kijk voor de kaartverkoop en het programma op heimland.nl.